Hogyan tudnék leszokni a pattanásaim nyomkodásától?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és már 2 éve járok kozmetikába.Amikor letisztul az arcom,akkor nem is szoktam hozzájönni...de ha elő jön egy:S amikor táborban voltam nem volt a fürdőben tükör,így nem is láttam,meg is látszott az arcomon,hogy nincs folyamatosan nyomkodva.de amikor itthon vagyok,ideges vagyok,vagy stresszes mindig ki kell nyomkodnom magam mert az megnyugtat...tudom hogy nagyon rossz és le is szeretnék róla szokni de nem tudok:/ anyukámmal is sokat veszekszek emiatt mivel ő is azt szeretné h szép tiszta legyen az arcom így folyamat veszekedik velem,mert miért nyúltam hozzá:/ valaki segítsen!!!!2012. aug. 8. 17:01
1/1 anonim válasza:
én ezt a legjobb szándékkal mondom: önfegyelem. nagy önfegyelem. próbál meg magad valahogy máshogy megnyugtatni. tudom, hogy ez tök rossz, én a hátamat szoktam elkaparni. de meg tudom állni, ha arról van szó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!