Közvélemény kutatás Melyik szőke szín lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy maximum 2-3 árnyalatot lehet világosítani a hajon.
nekem középbarna hajam van kék szemem, eléggé fehér bőröm(de nem betegesen) és szőke szeretnék lenni.
Ezekre gondoltam: [link] nem a vörös melíros)
2012. aug. 8. 16:01
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nekem mind egyformának tűnik. Pontosan ugyan olyan színű meg úgyse lesz, hidd el!(Tapasztalat.) Meg te látod, magad, döntsd el te ,hogy melyik menne hozzád, mint kívül, mint belül leginkább.:)
2/4 anonim válasza:
Ha csak nem fodrászra bizod hasonló se lesz ez igy igaz én is tapasztalat.De mindegyik jó mert nem rikit én 5 évig szöszi volta nekem nagyon bejött a paletta e20 as.
3/4 anonim válasza:
Többet is lehet világosítani a hajon, nem csak 2-3 árnyalatot. Az már más téma hogy tönkremegy a hajad tőle.
A leírtak alapján szerintem bármelyik szőke jól állhat, válaszd amelyik jobban tetszik.
4/4 A kérdező kommentje:
természetesen fodrászra bízom a hajam,csak úgyis azzal kezdi, hogy mit szeretnék,és azzal folytatja mit lehet megvalósítani belőle, köszi a válaszokat :)
2012. aug. 8. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!