Loreal Efassor? Próbálta már valaki?
1 hete egy félresikerült hajfestésnek köszönhetően a középszőke hajam sötétbarna lett.
Olvastam az Efassor hajradírról, kinek hogy vált be? Jelenleg ott tartok hogy világosbarnával-sötétszőkével is kiegyeznék mert ez a szinte fekete valami borzalom :S
Én leszívtam vele a frufrumat, attól függően h mennyi ideig hagyod rajta, narancssárga vagy citromsárga lesz.
Fodrászkellékesbe kérdezd meg melyik sötétszőke semlegesíti a sárgás tónust (sztem a hamvas, de nem biztos) és olyat vegyél. Inkább vegyél világosabb színt, nehogy megint besötétedjen :S
köszönöm :)
és nem szárította-törte a hajad? mert az enyém épphogy kigyógyult az előző szőkítésből nem akarom megint tönkretenni :/
Nekem jó hajam van, nem tette tönkre.
Pedig aznap leradíroztam az Efassorral, ráfestettem egy szőkét, de csibesárga lett, befestettem egy itthon levő vörössel, attól piros lett, majd elmentünk a tescoba és vettünk rá sötétbarnát. És ez egy nap alatt történt vele :D
(Fiatalság bolondság )
Egyébként ha nem hidrogén peroxidot teszel hozzá, csak vizet, akkor kíméletesebb. De rajta van a dobozzán olvasd el, illetve kérj segítséget a fodrászkellékesben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!