Mit tudnék tenni ezenkívül a hajammal, hogy helyre jöjjön?
Ki lett szőkítve a vége. Eléggé száraz. 1 héten 2 rakok rá ricinust egész éjjelre. Szoktam hetente 1-szer hajpakolást rárakni
ilyet:
Hajmosás után használok hajvégápolót, valamikor befújom balzsammal is. Nem vasalom, nem szárítom. Szedek szépségvitamint.
Még valamit tudnék tenni a hajam érdekében?
Szia. Az én hajam is nagyon száraz volt. Nekem a Dove sampon és balzsamok váltak be, pontosabban a töredezett hajra való, ez: [link]
Sokszor használok ricinusolajat ( száraz hajra rakok különösen a végekre, minél tovább rajta hagyom- kb 3-4 órát majd lemosom). Ezen kívűl ez a hajpakolás csodát tett a hajammal: [link] (1000 ft volt 1 liter) néha ezt is használom: [link] bár ezekről a hajpakolűásokról sokat nem tudok mondani..fényesebb lesz ennyi. Hajmosás után a Gliss Kur fújós spray-t használom hogy kifésülhetőbb legyen, és a Balea hajvégápolót kenem rá.
Egyébként ezen az oldalon rengetek hasznos tanácsot találsz. Csak beírod hogy pl "sampon" és mindet kiadja véleményekkel és összetevőkkel, így megkönnyíti a döntést és a vásárlást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!