Lányok! Aki napi 3,4 liter esetleg ennél több folyadékot iszik (itt nem a cukrozott üdítőkre és a kávéra gondolok) Tapasztaltatok vmit pl. az arcotokon?
Figyelt kérdés
Pl., hogy feszesebb , kisimultabb az arcod vagy esetleg ha rendszeresen mozgol, akkor karcsúsodtál, vagy pl. feszesebb a feneked vagy a combod?
Szóval értitek? :) ilynre gondolok.
2009. júl. 19. 15:56
1/6 anonim válasza:
nekem abszolút használt az arcomon a sok folyadék bevitel:)napi 3 litert szoktam fogyasztani:)
2/6 anonim válasza:
Még nem tapasztaltam, legalábbis nem figyeltem:) de abszolút jobban érzem magam, ha eleget iszom
3/6 anonim válasza:
ÉN régen mindig levert voltam és gyakran szédültem, majdnem elájultam egy csomoszór.Az tény , hogy amióta sokat iszom,azóta nem jelentkeznek ezek és nem vagyok annyira fáradt sem.Egy biztos:semmi bajod nem lesz tőle, ha sok vizet iszol.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
1 válaszoló, mit vettél észre az arcodon?Kevésbé "összeesett"nem szó szerint értem, szóval sokkal feszesebb, kisimiltabb?
2009. júl. 20. 07:09
5/6 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a szám teltebb. Lehet benne valami, mert a folyadékhiány először a szájon jelentkezik azt olvastam beesett lesz a száj és cserepes...
Az arcom is feszesebb olyankor, ragyogóbb.
Fogyni nem szoktam sajnos különösebben, de ha sokat iszok kevesebbet eszek talán emiatt néha.
Amit még tapasztaltam: sokat kellett a mosdóba rohangálnom :D
6/6 anonim válasza:
1. válaszoló vok: szall nekem az arcom egy kicsit pattanásos VOLT, és a víz fogyasztása segített rajta...már nincs rajta...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!