A fiú fodrászokat miért b. zizzák le? :S
ez hülyeség,mármint hogy ilyet mondanak a férfi fodráészokra. Nagyon sok férfi fodrászt ismerek és közülül is sok mesterfodrászt.
Csak úgy hozzáteszem, bár lehet másnak más a véleménye, de azt szokták mondani, hogy ebben a szakmában a fárfiak jobbak mint a nők.
Igaz nagyon sok jó női fodrász illetve mesterfodrász is van, de általában a férfiaknak jobb érzékül van ehez a szzakmához.Sztem van benne némi igazság.
25/L
Amúgy te fodrásztanuló vagy vagy annak készülsz? és esetleg fiú vagy?:)
Egyetértek veletek:/ F/15:) Fodrásznak tanulok.Hát elég sokan megszólják,és agyamra megy.Pl egy csajjal dumáltam,kérdezte h minek tanulok.Mondom fodrásznak.Erre ő: nem azért,de a fodrász fiúk sztem b.zik.
...PFFFFFFFFFFFFFF.Szánalom.:/
hát szánalmas, az tuti...
Én megkértelek vna, hogy vágd le a hajam :)
Akkor az a lány eléggé BUTA!! iskolázatlan vagy az IQ-ja a határnáértékénél jóval alatta van :S
Istenem ilyet mondani:O
Engedd el a füled melett.
Ismerek fiúkat, akik fodrásznak tanultak és a szakmájukban is dolgoznak, sőt ismerek egy férfi mestrefodrászt is, akinél egy párszor voltam. Rólla csak annyit, hogy a szakma a kisujjában van.Az első 10-be benne van, akik Magyrországot képviselik a Világ, Európai és egyéb bajnokságokon.
Európai bajnokságon ért már el I helyezést és Világbajnokságon volt már az első 12 között, ami nagy szó, hiszen gondolj csak bele, hágy százan indulnak.
Voltak fiú tanulói is.
A vélemények megoszlanak erről, de szerintem a férfiaknak sokkal jobb az érzékük ebben a szakmában mint a nőknek, de azért a női fodrászok is ügyesek :) Csak a férfiak kicsit kreatívabbak :-)
Nem tudom, de engem is idegesítenek az ilyen emberek... Különben már mindenkit leb.ziznak, ez a divat. Ne foglalkozz vele.
Nekem se jobb, azt hiszik leszbikus vagyok, pedig am nem :D de én már rájuk hagyom, olyan jót derülök rajtuk magamban, hogy na most vajon mire gondolnak... Már csak mosolygok az egészen, nem magyarázkodom meg semmi. Nem érdekel az egész ;)
Azt tartsd szem előtt, hogy jó munkád lesz amit szeretsz és biztos nagyon jó is leszel benne. A többi meg nem érdekes.
De komolyan nem értem amikor pl megkérdezik " akkor te b.zi vagy? te leszbi vagy?" Nem értem hogy lehet ilyet kérdezni, én sosem kérdeztem még ilyet senkitől.
1. teljesen mindegy (bár ha az esetem akkor nem :))
2. nem akarom megsérteni
3. ha tudni akarom rátérek a párkapcsolat témára és ha akarja úgyis elmondja, hogy pasival, vagy csajjal jár...
de a kijelentések is, bunkó emberre vallanak... nálunk ez megy "ó az olyan b.ziknak való..." mindenre ezt használják, ruhára, italra, munkára. Hát... nem semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!