Hullámos hajtipusnak milyen haj illik?
Hát..ugye hosszú hajam van,de mindig befogom, alap hullámos a hajam,és jórégen levan vágatva,de..azt nem tudom hogy milyen haj illene a hullámosnak.Lehetőleg vagány legyen.
Ha fodrásztól kérdeztétek,fodrász mit javasolt,milyen tippet adott?
Mert én szeretem a rövid a hajat, de az nem tetszik benne hogy folyton feláll..:S
Köszi a válaszokat.:D
nekem is hullámos a hajam :D
az a mázlink hogy bármi jól áll szinte..
vág lépcsőzeteset ha dús a hajad (felül rövid és beljebb egyre hosszabb lesz) DE NE meneteset!(a menetes előröl hátulja felé hosszabb lesz :) )
oldal fufrut váathatsz ha jól áll :P nekem most lépcsőzetes van de már egy kicsit lenőtt és szerintem jól néz ki :) meg nézegesd ezeket az oldalakat, mert tt jó tippek vannak :
1 [link]
2 [link]
3 [link]
1-es jó csak össze vissza van minden felül keresd vízszintesen a dolgokat
2-es jó lenne csak kevés rajta a cucc, de ami van rajt az jól leírja, meg egy csomót törölt róla :// jobb oldalt keresd a menüt fent
3-as: ő is jó csak egy kicsit ötlet lopó :// de jó amúgy ezen egy kicsit több dologvan de nem túl sok :) bal oldal keresd a menüt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!