Szoliztam és leégtem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete járok szoláriumba és az első héten csak egyszer és azóta minden héten 2x voltam 6 percre. (Ahova járok ez a legkevesebb). Most átfeküdtem egy másik gépbe vagy mibe és ott a csövek nem rég voltak cserélve és nagyon erős volt, de utólag mondták csak. Szóval most estére rák vörös vagyok. Mit csináljak? Zuhanyozzak le hideg vízzel? Segítsetek:)! Köszönöm! :) 20/L2012. aug. 4. 20:17
1/6 anonim válasza:
Én is csak ezeket a tippeket tudom javasolni, amit itt leírtak:)
3/6 anonim válasza:
Én a linken írtakból maximum az aloe verát kenném magamra. Illetve hideg zuhany, hideg vizes törcsi.
4/6 anonim válasza:
azt mondják a tejföl eltünteti a vörösséget
egy próbát megér :)
kend be magad vele
5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam a hideg zuhanyzást, de most vettem egy Panthenol spray-t és azzal fújom magam. A gyógyszerész azt mondta hogy ez segíteni fog. Remélem...
2012. aug. 5. 15:09
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ez a leégés befog barnulni vagy le fog hámlani ?
2012. aug. 5. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!