Ritkítás után a haj mikor "dúsul" vissza?
A fodrászom nagyon elrontotta a hajam, pedig mondtam neki, hogy csak nagyon keveset ritkítson :( ugye vissza fog majd dúsulni??? Ezek után soha nem fogom ritkíttatni, inkább örülni fogok a hajkoronámnak! :((
Köszönöm előre is a válaszokat!!
Uhh 4-5 honap az meg nagyon sok....: ( egyebkent a hajam se nem gondor se nem egyenes ilyen szenakazal kb es most aritkitastol megjobban szetalll::(
Ricinusolajjal probalkoztammar de sajna nem valt be, alig tudtam kimosni es zsiros hatast keltett..... amugy koszonom szepen a valaszokat!:-)
A ritkítással én is megjártam... Le volt szivatva a hajam feketéből, és muszáj volt ritkítani, mert olyan száraz, töredezett volt. Ellenben a dús hajamból lett jó kevés! Akkor az még tetszett is, most visszagondolva nem értem, miért.
Aztán az elkezdett töredezni... És néha 3 centis darabok törtek le a hajamból, szóval remekül nézett ki :D Most vágattam a hosszából, és előjött a dússága. De szerintem én hiába vártam volna, nem lett volna dús magától újra az a rész, amit már kiritkítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!