Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ritkítás után a haj mikor...

Ritkítás után a haj mikor "dúsul" vissza?

Figyelt kérdés

A fodrászom nagyon elrontotta a hajam, pedig mondtam neki, hogy csak nagyon keveset ritkítson :( ugye vissza fog majd dúsulni??? Ezek után soha nem fogom ritkíttatni, inkább örülni fogok a hajkoronámnak! :((

Köszönöm előre is a válaszokat!!

2012. aug. 4. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt a helyzet. 2011. júniusába vágattam le és ritkítattam ki. Azóta fodrászhoz sem mentem, az oldal frufrumat letudom én is nyírni magamnak. Nyugi vissza fog dúsulni, olyan 4-5 hónap. Nekem most már olyan mint egy oroszlán sörény és biz sokkal szebb mint a kivasalt haj, ami már "tucat" lett :) Amúgy milyen a hajad hullámos, egyenes vagy göndör?
2012. aug. 4. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Használj ricinusolajat, nekem nagyon megdúsította, alig bírtam kezelni :D
2012. aug. 4. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Uhh 4-5 honap az meg nagyon sok....: ( egyebkent a hajam se nem gondor se nem egyenes ilyen szenakazal kb es most aritkitastol megjobban szetalll::(

Ricinusolajjal probalkoztammar de sajna nem valt be, alig tudtam kimosni es zsiros hatast keltett..... amugy koszonom szepen a valaszokat!:-)

2012. aug. 5. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen szénakazal hatása van :D Nem kell mindig fésülni és szépen össze áll tincsekbe, vagy ha ez nem használ akkor kicsit zselézd be.
2012. aug. 5. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

A ritkítással én is megjártam... Le volt szivatva a hajam feketéből, és muszáj volt ritkítani, mert olyan száraz, töredezett volt. Ellenben a dús hajamból lett jó kevés! Akkor az még tetszett is, most visszagondolva nem értem, miért.

Aztán az elkezdett töredezni... És néha 3 centis darabok törtek le a hajamból, szóval remekül nézett ki :D Most vágattam a hosszából, és előjött a dússága. De szerintem én hiába vártam volna, nem lett volna dús magától újra az a rész, amit már kiritkítottak.

2013. jan. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!