Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajjamal?...

Mit csináljak a hajjamal? Szerintem telesen tönkreent. :/ 12/L

Figyelt kérdés

Sajnos vasalnom kell a hajam..mivel annyira vastagszálú és dús..hogy sehogy se áll://

Másfél hete voltam fodràsznàl vágott a végeiből mivel az is töredezett a sok vasalástól.és leszedte a vastagságát.annyira tetszett akkor ..remèltem olyan marad sokàig..dehát tévedtem..ma megmostam és ugyanolyan lett száritás után mint fodrász előtt..:((

/ bár ez lehet azért is van mivel ma először kipróbàltam egy gliss kuros hajpakolást direkt ilyn szar hajra..nem hasznàltam balzsamot..és szerintem nem tettem rá elèg hajpkolàst..és nem lett hatása..ez talán mondtaható annak hogy rohadt száraz és durva..:|

De annyira vastag lett megint hoy az nem igaz :||

Mit csináljk hogy normálisan nézzen ki ?

Annyira szar kedvem van..hogy így tönkrement..de azt ne irjátok hogy tegyem le a hajvasalót..mivel ezzl a hajjal nem.fog menni.://

Segitseteek:(

2012. aug. 3. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:

No nézzük. Először is, vedd meg a hajpakoláshoz való teljes készletet: sampon, balzsam meg esetleg ha van az a spray tudod gondolom miről beszélek. Azt a teljes szettet mindig használd, úgy a jó, és úgy hatásos.

Aztán, használj ricinusolajat hetente 1x, sok helyen olvashatod hogyan kell használni, kb 200 ft a gyógyszertárban, és hetente egyszer ki lehet bírni a procedúrát. Annyi az egész, hogy egy 3 kávéskanálnyit megmelegítesz mikróban (fél perc), felkened a hajadra, hajtőhöz, és mindenhova ahova csak tudod. Nem kell hogy ússzon az olajban, csak kend rá, mintha hajpakolás lenne. 2-3 órát hagyd rajta úgy, hogy be van tekerve törölközőbe, majd mosd meg a hajad 2x mert egyszeritől tuti nem jön ki az olaj. A ricinusolaj mindenre jó, én is használom a hajamra, te is észre fogod venni a változást már 1-2 használat után. Fényes lesz a hajad és nőni is fog, puha és normálisan kezelhető lesz.

A harmadik tanácsom pedig az, hogy néha fogd össze, úgy nem kell kivasalni minden nap. És ha lehet csak 140 fokon vasald, az nem teszi annyira tönkre a hajat.

A negyedik tanácsom pedig az, hogy ne hajszárítóval szárítsd a hajad, hanem hagyd magától száradni, addig sem szárítod ki a hajszálaidat feleslegesen :)

2012. aug. 3. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
ne vasald hanem szárícsd. az nem roncsolja annyira és még is egyyenes lesz. először kérj meg valakit hogy csinálja meg neked és közbe a tükörbe nézd hogy hogy csinálja és később te is megtudod majd csinálni. ha még se akarod akkor használj hajvég ápolót mert azért az egy kicsit megóvja.
2012. aug. 3. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha vastagszálú a haja, akkor száríthatja élete végéig, nem fog egyenesen állni neki, nekem is ilyen a hajam, ha fodrász szárítja, akkor se lesz egyenes :) hajvégápolót/hővédőt használj még, az tényleg jó :) (első vtam)
2012. aug. 3. 22:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Avonos hővédőt és avonos hajregeneràló pakolász is használok
2012. aug. 3. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt, hogy tedd le a vasalót, de néha próbáld ki azt, hogy befonod parkettafonásba este, reggel pedig mikor kibontod, ráfújsz egy kis hajlakkot. Nekem is vastag szálú a hajam, sokáig vasaltam is, de mióta egy barátnőm ajánlotta a fonást, minden este befonom. Nagyon szép hullámos lesz tőle a hajad, és még nem is káros ránézve. Tényleg nem azt akarom mondani, hogy tedd le a vasalót csak próbálj ki mást is, légy változatos. Nem akarok ismételni, de a ricinusolaj tényleg jó és segít.
2012. aug. 4. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:

az avonos dolgok nem jók, menj el egy drogériába (dm, rossmann) és ott próbálj valami jót venni, ami tényleg használ. Az avonosakat pedig felejtsd el, mert semmit nem használnak, csak zsíros lesz a hajad tőle.

Én got2b-t vagy gliss kurt ajánlok, azok tényleg jók.

2012. aug. 4. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én inkább azt próbálnám meg a helyedben, hogy elmennék egy igazán jó fodrászhoz, és kérnék tőle egy olyan fazont, ami mellett leteheted a vasalót. Egy ügyes fodrász csodákra képes, és jobban jársz vele. A hajadból a tulajdonságainak megfelelő legjobbat kell kihozni, nem pedig "megerőszakolni" egy ilyen durva módszerrel, mint a hajvasaló, és figyelmen kívül hagyni, milyen a hajad valójában. Ebbe mindenkinek bele kell törődnie: a testi adottságait kihasználni tudja csak, szembemenni velük nem érdemes. Mindenkinek megvan a maga keresztje, kinek a vékony szálú, kinek a ritka, kinek az egyenes, kinek meg a göndör haj. A lényeg, hogy kezelni kell tudni és szakemberre bízni.
2012. aug. 4. 14:46
 8/8 anonim válasza:
énis állandóan vasalom a hajam..:) mert csak úgy áll valahogy.! most rendeltünk marokkói sampon+balzsamot+ hővédő hajformázót.:) meg egy hajvégápolót.:)[AVON] heti 2x mosom a hajam..:) és nekem már az első mosásnál használt.:) és szerintem ne szárítsd a hajad..vagyha igen akkor a vasalás előtt 2órával kb hogy ne rontcsolja a hajad!:) esetleg ha szárítod akkor körkefével formázd.:) hát max.ha írsz egy üzit még tudok segítani:) 15/L
2012. aug. 10. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!