Mit csináljak a hajjamal? Szerintem telesen tönkreent. :/ 12/L
Sajnos vasalnom kell a hajam..mivel annyira vastagszálú és dús..hogy sehogy se áll://
Másfél hete voltam fodràsznàl vágott a végeiből mivel az is töredezett a sok vasalástól.és leszedte a vastagságát.annyira tetszett akkor ..remèltem olyan marad sokàig..dehát tévedtem..ma megmostam és ugyanolyan lett száritás után mint fodrász előtt..:((
/ bár ez lehet azért is van mivel ma először kipróbàltam egy gliss kuros hajpakolást direkt ilyn szar hajra..nem hasznàltam balzsamot..és szerintem nem tettem rá elèg hajpkolàst..és nem lett hatása..ez talán mondtaható annak hogy rohadt száraz és durva..:|
De annyira vastag lett megint hoy az nem igaz :||
Mit csináljk hogy normálisan nézzen ki ?
Annyira szar kedvem van..hogy így tönkrement..de azt ne irjátok hogy tegyem le a hajvasalót..mivel ezzl a hajjal nem.fog menni.://
Segitseteek:(
No nézzük. Először is, vedd meg a hajpakoláshoz való teljes készletet: sampon, balzsam meg esetleg ha van az a spray tudod gondolom miről beszélek. Azt a teljes szettet mindig használd, úgy a jó, és úgy hatásos.
Aztán, használj ricinusolajat hetente 1x, sok helyen olvashatod hogyan kell használni, kb 200 ft a gyógyszertárban, és hetente egyszer ki lehet bírni a procedúrát. Annyi az egész, hogy egy 3 kávéskanálnyit megmelegítesz mikróban (fél perc), felkened a hajadra, hajtőhöz, és mindenhova ahova csak tudod. Nem kell hogy ússzon az olajban, csak kend rá, mintha hajpakolás lenne. 2-3 órát hagyd rajta úgy, hogy be van tekerve törölközőbe, majd mosd meg a hajad 2x mert egyszeritől tuti nem jön ki az olaj. A ricinusolaj mindenre jó, én is használom a hajamra, te is észre fogod venni a változást már 1-2 használat után. Fényes lesz a hajad és nőni is fog, puha és normálisan kezelhető lesz.
A harmadik tanácsom pedig az, hogy néha fogd össze, úgy nem kell kivasalni minden nap. És ha lehet csak 140 fokon vasald, az nem teszi annyira tönkre a hajat.
A negyedik tanácsom pedig az, hogy ne hajszárítóval szárítsd a hajad, hanem hagyd magától száradni, addig sem szárítod ki a hajszálaidat feleslegesen :)
az avonos dolgok nem jók, menj el egy drogériába (dm, rossmann) és ott próbálj valami jót venni, ami tényleg használ. Az avonosakat pedig felejtsd el, mert semmit nem használnak, csak zsíros lesz a hajad tőle.
Én got2b-t vagy gliss kurt ajánlok, azok tényleg jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!