Olyan a hajam mint a drót. Mivel lehet ezt megoldani?
Én kevésbé értek ezekhez a dolgokhoz de hátha valami tanácsot tud valaki mondani.
F/26
Olyan problémám van hogy a hajam olyan mint a drót. Hajmosás után vettem észre nemrég hogy rendesen szúr és dörzsöl a hajam. Nem tudom mitől ilyen de zavaró ,mert néha képes összeállni meg összekócolódni is pedig göndör sem vagyok. Mitől lett ilyen? Vagy mitől lehet? Amúgy meg töredezett is mint az állat. Mivel közepesen hosszúnak mondható hajam van ezért nagyon idegesítő mert fél napom megy rá hogy ne legyek csöves kiállású.
Legszívesebben ledúratnám géppel az egészet ,csak úgy meg ratyigyerek fejem van. Szóval ver az isten rendesen ezzel. -Lehet kezdeni valamit ilyesmivel?
Használj balzsamot minden hajmosásnál és talán segít ha kb 2-3 hetente ricinus olajjal is kezeled.
Ha a nagyon rövid haj nem áll jól akkor próbálkozz a hosszúval, tudom hülyén fog kinézni amikor még csak félhosszú, de wax-al helyre lehet állítani valamennyire hogy normálisan álljon akkor is. Aztán ha megnő összefoghatod és lehet hogy az sokkal jobban állna mint a rövid. Legalább is volt egy ismerősöm ezekkel a gondokkal, ilyen viccesen felfelé álló dróthaja volt ami még 15 centisen is felfelé állt, annyira hülyén nézett ki vele xD, de megnövesztette és azóta tök jó, minél hosszabb annál jobban áll mert lelapul a súlytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!