Mit csináljak, hogy olyan hajam legyen, mint neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon régóta szeretnék már ilyen hajat, viszont fogalmam sincs, hogyan kellene megcsinálni, illetve, hogy kell-e hozzá valamilyen hajformázó. (pl.: hajtőemelő, hajsütővas, ...) Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 3. 14:13
1/4 anonim válasza:
a 2. képen csak melltől lefelé látom
este moss hajat, ne szárítsd meg, kenjél bele fixáló habot és feküdj le. reggel garantáltan ilyen kusza leszel
3/4 Bratilla válasza:
Nekem alapból ilyen, de én nagyon nem szeretem, mindig kiegyenesítem normálisra, vagy begöndörítem normálisra. :D Vannak ennél sokkal szebb frizurák :)
4/4 anonim válasza:
megmosod a hajad, beleraksz [link] hasonlo nagysagu hajcsavarokat es reggelre szep lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!