Mi az a fodrászkellékes?
sziasztok:D elsőre lehet h picit hülyén hangzik a kérdés, de a fodrász kellékes az fodrászaroknál van? lehet venni hajszínezőket a biohair hajvágó szalonokban is? én szeretnék egy kék és egy rózsaszín tincset a hajamban, és a direction turquoise árnyalata megtetszett és azt hallottam, hogy egy hajmosás után kijön és h nem jó.. de az az árnyalat nagyon tetszik.. nem tartósra szeretném a tincseket csak olyan 1-2 hét egy hónapra.. esetleg a fodrászatoknál kikevernek hajszínezőt? vagy lehet ilyet?
18l
Mi a kérdés? " fodrászaroknál " Hol?
A fodrászkellékes, az egy üzlet, ahol fodrász kellékeket árulnak! Nem értem mi a kérdésed, de a fodrászok kikevernek színeket igen, és be is festik neked.
Nem kevernek ki hajszínt a fodrászkellékesben. A fodrász kever, de azt már rá is festi rögtön.
Directions hajszínezőt meg még nem láttam, szerintem csak neten tudsz rendelni belőle. Én is csak ott láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!