Mennyibe kerülne? Egyáltalán hülyén nézne ki?
sziasztok.. mindig is egy visszafogottabb lány voltam,de szeretnék vmi merészet..:) olyan kb3 centis szélességben szeretnék egy ilyen kék csíkot a hajamba (válig érő szőkés barna hajam van) [link]
nekem nagyon tetszik, csak félek h esetleg kiröhögnének vagy hülyének néznének emiatt h úúristen mi ez a hajadban? pedig van oszttársam akinek rózsaszín tincs is van a hajában nem szólták meg, de nekem még sok fiú be is szólogat, meg eleve h a tanárok se néznének rám rossz szemmel, de nekem ez irtóra tetszik:)) ti mit gondoltok?
ja és a másik h egy kisebb fodrászatban megcsinálják? mennyibe kerülne??
16L
Jól néz ki :)
Amúgy azt, hogy mások mit gondolnak tényleg magasról le lehet... Neked tetszen, te érezd jól magad a bőrödben. (persze a normalitás keretein belül)
Egy tincs még annyira nem is extrém szerintem.
szerintem ha csak egy tincset festesz be ilyenre, az nagyon gáz. a kép amit linkeltél nagyon szép, de nekem a melír nem jön be.
persze ettől ne mennyen el a kedved, a lényeg hogy neked tetszik:)
Én is az utolsónak adok igazat. Ha csak egy tincset szeretnél belerakni a hajadba, az nagyon nem szép. Nem szeretnélek megsérteni, de ez a szín vagy teljes hajon szép(mint a képen) vagy nagyon világos hajban. Szőkésbarnában én nem is nagyon tudok elképzelni más színt, mint a barna árnyalatait.
Persze ha neked tetszik, nyugodtan. Nekem, ahogy írtad, nem tetszene. Csak ha nem ilyen a stílusod(nem extrém) akkor nem fogod megbánni, ahogy az első ember leszól érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!