Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használtátok már a Palette...

Használtátok már a Palette Color XXL abszolót platina szőkítőjét?

Figyelt kérdés
A közelmúltban befestettem a hajam a fent említett szőkítővel.A tőve szép platina is lett (a lenövésem...), a hajam nagyrésze viszont narancssárga. Két hét elteltével újra rákentem egy dobozzal, de csak 2 árnyalatot vilagosított rajta, hamvasító folyadékkal együttesen használva. A cél jégszőke lenne. Tudnátok nekem vmi tanácsot adni, hogy ezt a színt házilag hogyan érhetném el? :) Előre is köszönöm!
2009. júl. 18. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csak úgy sikerül a szőke hajszín, hogy festés előtt leszőkítem. 100Ft-os boltban pár száz Ft-ért tudsz venni Kallos szőkítőport meg hozzá krémhidrogént, felkened (mivel nem tudom mennyire sötét a hajad eredetileg nem tudom mennyi időre tedd rá, lehet elég 10 percre), lemosod, ne ijedj meg mert nagyon sárga lesz. Utána befested és jó lesz.

2009. júl. 18. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
a sárgaságot kitudod szedni a következő módon: egy kevés hidrogén peroxidot keverj össze kb fél centi (de tényleg nagyon kevés) fekete festékkel! öntsd fel az edényt vízzel, majd ezzel öblítsd le a hajad, és gyorsan mosd le,mert beszürkül. ez kifehéríti. ez azért nemjó hosszútávon mert a tövét így nemlehet rendesen utánamosni. ezért ha hasonló festéket veszel,mint a jégszőke,már szép lesz a hatás. ha pedig beszürkül a hajad nagyon és nemtetszik, átmész rajta szőkítővel (én szőkítőporral csináltam) és ismét sárgás lesz.
2009. júl. 18. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
16:56-os vagyok: ezt azért írom le,mert én feketéből lettem szőke és fél évig szenvedtem azzal h sárga a hajam alja. ez segített csak, ja és még egy próbát megér: vegyél olyan szőkítő port ami alapból hamvasítós szőkítőpor! van ilyen, próbáld meg azzalis. csak az károsabb szerintem
2009. júl. 18. 16:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2009. júl. 19. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretném már szőkítgetni. Beszéltem egy fodrásszal, azt ajánlotta, hogy vigyek fel rá vmi extra hamvas szőkét. Bár kétlem, hogy ettől egyszínű lenne...Szerintetek?
2009. aug. 10. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
extra hamvastól nagyon beszürkül a hajad, az nemlesz szép
2009. aug. 11. 17:29
 7/7 anonim válasza:
Én az XXL 10-et már használtam.A teljesen leszívatoot hajamra tette rá a fodrászom és igaz,hogy nem olyan színű lett mint a képen(amúgy is túl fehér lett volna nekem),de gyönyörű világos hamvasszőke lett.Szóval minden rosszban van valami jó.Ezentúl is ezt a márkát fogom venni,mert minnél többször ezt teszem rá annál szebb színhatást fogok elérni.Ja és még a lenőtt részeket is teljesen befogta,legalábbis nekem.Örültem neki,mert így nem kellett plusz szőkítőt is használnom a lenövésekre.az abszolút platina szőkítő is jó,de teljesen nem lesz olyan,mint a képen,de jobb lesz mintha sima szőkítővel csinálnád és utána tégy rá valami szép hamvas színt,de mindenképp fodrászhoz menj.Remélem segítettem.
2010. okt. 26. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!