Van vmilyen pakolás vagy hajbalzsam?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a hajam, a hajvégeim töredezettek, és emiatt kellemetlen érzés hozzányulni a hajamhoz. Tudtok vmi módszert, amivel puhává tudnám tenni?2009. júl. 18. 12:11
1/6 anonim válasza:
Én Gliss kur pakolást használok, próbáltam házi praktikákat is, de nem használtak... Ez meg igaz, hogy drága, de nekem a fenék alá érő hajamra 2 hónapig elég, heti 2x használva. Szép fényes lett tőle a fakó, fénytelen hajam, és sokkal puhább is. :)
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, + még ha veszel Gliss Kur fújós balzsamot, az nagyon jó, mert bármikor befújhatod vele a hajad, beszívja, táplálja, és selymes is lesz tőle. :)
3/6 anonim válasza:
Én AVON-os hajvégápolót használok, már 2-3 éve. Előtte nagyon töredezett volt a hajam és mostanáig vasalom majdnem mindennap. Nekem bevállt, nagyon meg vagyok elégedve vele. Sok AVONOS terméket próbáltam már és tényleg van olyan ami nem igen használ, de ez tényleg nagyon jó:) kb. 800 Ft, DRY ENDS SERUM a neve.
4/6 anonim válasza:
A Gliss Kur tényleg a legjobb...Mondjuk ha nagyon gázos akkor le kéne vágatni egy picit a végéből, főleg ha a hajegyenesítés miatt olyan...Ja és tegyél egy cseppnyi citromlevet a hajbalzsamodba:))
5/6 anonim válasza:
Gliss kur vadrózsa olajat tartalmazó ilyen három részes hajápolás (sampon, balzsam és spré) nekem nagyon bevált ( és utána hagyd szabadon száradjon meg a hajad.
Sok szerencsét!
6/6 anonim válasza:
Gliss Kur! Egyetértek. A Rossmann-ban mindig van egy-két termékük akciósan. Nem a legolcsóbb márka, de hogy az egyik legjobb, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!