Ovális, talán kicsit pufi az arcom. Milyen haj hosszítaná?
Fekete hajam van, több mint 2 éve növesztem.
Kb. ilyen hosszú, de nincs semmi forma vágva neki. Mindenhol ugyan olyan hosszú.
Igazából gondoltam rá, hogy ha vágatok magamnak frufru-t, akkor azt befestetném kékre, vagy ilyesmi. :P
Szerintem az oldal frufru hosszítaná az arcodat, vagyis nekem ez így van.
A hajad hosszát tartsd meg, mondd a fodrásznak hogy legyen lépcsőzetes, és akkor teljesen jó :) irigylem a hajad hosszát!!
Köszönöm a válaszokat.
És a más színű frufruhoz mit szóltok?
én voltam mind a 2 hozzászóló :)
én nem javaslom, nekem volt lila, meg utána leszivattam, tehát szőke elöl a frufrum. De nem néz ki jól szerintem. Akkor inkább melíroztasd! Nekem most úgy van :) bár kb a hossza fele a tiednek, vagyis hát a melltartó vonaláig ér, nem tudom hosszabb hajban hogy nézne ki. Esetleg lehet hogy elöl más színű, meg még pár nagyobb tincs máshol. Úgy nem olyan feltűnő
Én valami ilyesmire gondoltam. Bár a frufrut nem gondoltam ilyen rövidre. És inkább féloldalasra mint ilyen egyenesre. :D
Szerinted? :)
Uhh nekem elég extrém :)
Bár ez a kék szín fekete hajhoz jól megy. Én ilyen hajformát gondoltam eddig: [link]
persze feketében, és a frufrudat meg úgy, hogy alul kék, felette meg fekete, és akkor nem olyan feltűnő a kék, de látszik :) remélem érted, mire gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!