Szokás a kozmetikussal beszélgetni arctisztítás közben?
Én nem, mert még beszélni sem tudtam a fájdalomtól, amikor kitisztította a pattikat, csak a könnyem folyt.
Egyébként ez a 'beszélgetni kell a fodrásszal meg a kozmetikussal', ez olyan hülyeség. Miért kéne lelkizni egy idegennel, akit kb. kéthavonta lát az ember.
Egyetértek veled, én sem szeretem ezt a lelkizős dolgot. Mondjuk én nem csak 2 havonta látom, de ez lényegtelen. Na de most jól megijesztettél. :)
Köszönöm a választ!
Nem ismerem még annyira.
Rendben, köszönöm! :)
Én most voltam egy új kozmetikusnál (ahova járni szoktam nyaralni volt) és én végig pampogtam :D
Mármint ő is beszélt meg én is. Sokkal szívesebben eltöltök úgy 1,5 órát,hogy beszélgetek (legalább telik az idő és a fájdalomról terelődik a figyelmem) ,mintsem csendbe legyek,de kinek mi.
Ha te csendesebb vagy akkor nem fog megsértődni a kozmetikus az biztos!!:)
16l
Szerintem már hozzászokott, hogy nem nagyon beszélek. :) Mondjuk még csak egy párszor voltam nála. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a kezelés. :)
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!