19 éves srác vagyok és frizurával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni?
Heló!
Tanácsot szeretnék kérni a frizurámmal kapcsolatban.Eddig úgy vágattam, hogy oldalt meg hátul gépelve felül meg simán ollóval de volt olyan fodrász aki bénán csinálta meg de volt olyan aki jól.
Szóval.A kérdésem a következő lenne:
1. Szerintetek így az oldalvágással illetve a felül kézi vágással milyen arányok lennének jók?
Eddig olyan 1,5-2 centisre vágták felül, oldalt pedig 1 centisre ha jól emlékszem.
Mittudomén jó lenne az arány ha mondjuk oldalt 0.5 centisre gépeltetném felül meg másfélre vágatnám?
2.Illetve tudnátok ajánlani még valami jó frizurát elmagyarázva, hogy hogyan kell csinálni(csak azért, hogy a fodrásznak megmondjam).Annyi az egész, hogy ne legyen gyerekes hanem valami modern.
A fejem egy picivel az átlagosnál nagyobb de nem sokkal hálisten.
Köszi előre is!
Hallod, szted bárki fog erre válaszolni? Egyszerűen nem lehet !
Válassz egy katalógusból akkor egy olyat ami neked tetszik aztán nyomd a fodrász orra alá. eza legjobb.
1.: Szerintem jól állna az is, ha az 1 cm-es jól áll, akkor a fél cm-es is jól fog állni. Szerintem.
2.: Most mondhatok neked bármilyen frizurát, nem hiszem, hogy pont az fog tetszeni, és felsorolni az összeset meg nem fogom. Keresgess a neten képeket, nyomtasd ki, amelyik tetszik, és vidd el a fodrásszhoz.:)
Meg így, hogy nem írtad, hogy göndör, vagy egyenes a hajad, nem nagyon tudok tanácsokat adni, de azért egy pár képet linkelek, hogy nekem melyik pasi frizurák tetszenek:
Remélem tudtam segíteni.:D
16/L
ezt most nem nagyon fogtam fel:D
először is , szerintem kéne hozzá egy kép. másodszor, nézdd ki a hajat neten, nyomtasd ki és úgy tuti olyanra vágja a fodrász amilyenre te gondolsz.
olyat meg tudnék mutatni ami tetszik, de nem biztos hogy jól állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!