Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináltak VV Veronika...

Hogyan csináltak VV Veronika fekete hajából platinaszőkét?

Figyelt kérdés
Nekem sötétbarna hajam van és én is szőke akarok lenni, de szívatás nélkül. Lehetséges ez?

2012. aug. 1. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Neki is biztos szívatták.
2012. aug. 1. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
nemlehet.
2012. aug. 1. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok...

de nagyon tönkreteszi a hajad a szívatás..

2012. aug. 1. 11:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom h tönkreteszi, ezért akarom szívatás nélkül. nincs valami más megoldás?
2012. aug. 1. 11:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szívatni lehet csak. Max parókát hordasz....
2012. aug. 1. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet szívatni, de borzasztóan roncsolódni fog. A végéből akár 20 cmt is lehet, hogy le kell vágni. De mivel Veronikának póthaja van, neki kb mindegy :D
2012. aug. 1. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Azt nem írtam, hogy ő nem egyből lett platinaszőke, hanem először sötétbarna, aztán világosbarna, majd szőke.

2012. aug. 1. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
úristen,most néztem..hát ez az az eset hogy ezt elb@szt@,jobban állt neki a fekete..
2012. aug. 1. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt sötétbarnából szőke szívással, de nem tört annyira a hajam meg nem is hullott annyira, mint mondják. 3 festés után lett meg a kívánt eredmény.
2012. aug. 2. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Melirozást ajánlom mindig egyre többet és szétszórtabban igy annyira nem megy tönkre.Az utolsóhoz szólok nekem eredeti hajszinem sötétbarna utána szőkevolt de nem teljesen sikerült visszafestettem eredeti szinre utána kiszivattam teljesen több mint két évig szőke voltam és szép volt meg minden de nemhogy nem nőtt a hajam inkább még kisebb lett szoval most fekete vagyok!Ha valaki szőkét akar átfesteni elsőnek világosbarnára fesse és utána a szinre és még lehet ugyis ledobja vigyázatok vele mert nekem nagyon elvan roncsolódva a hajam.igaz nekem a szőke jobban állt de inkább legyen hajam mind hogy letöredezen.mondjuk a fekete se jobb sokkal mert hullik de nekem sok hajam van szoval nemgond ha ritkul egy kicsit. :D
2012. aug. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!