Mi a véleményetek a Balea dezodorokról?
Én is pont így vagyok, mint te kérdező. :D Tegnap vettem ugyanezt de még nem próbáltam. Most egy Rexonát és egy Lady Speed Sticket használok, majd megvárom míg az egyik kifogy.
De én is kíváncsi vagyok a véleményekre. :)
ma használtam először, elmegy kategória volt tartósság szempontjából. bár egész nap klimatizált helyen voltam, úgyhogy nagy melegnek nem tettem ki:) az ára miatt vettem meg egyébként, mert tényleg olcsó. alkoholt nem tartalmaz, de alumíniumot sajnos igen. azt hallottam, h a balea extra erős dezodora nagyon jó, csak azt nem merem kipróbálni, mert sztem kiszárítaná a bőröm.
én nagyon régen használtam Lady Speed Sticket, de nem voltam vele megelégedve, mert sárga lett tőle minden felsőm hónalj része.
nekem is Balea kókusz-tiaravirágos van és nagyon meg vagyok vele elégedve. reggel fújtam be magam és még most is érzem az illatát :)
spray. és azt kell mondjam hogy ez sokkal jobb mint a Rexona,Fa...stb
én a Rexonától, meg minden ilyen márkásabbtól izzadtam mint egy ló :')
és ki is szárította a bőröm a drágább..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!