Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elsárgultak a körmeim. Mit...

Elsárgultak a körmeim. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Nem tudom mitől..lehez a sok körömlakktól..de szinte az ősszes körmöm elsárgult :S

mit tegyek hogy " visszaváltozzon "?:S

2012. júl. 31. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, a körömlakktól. Befogta. Ha óvatosan felpolírozod, rendben lesz. És ne lakkozd.
2012. júl. 31. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Színes alkk előtt mindig használj átlátszó alapréteget.
2012. júl. 31. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Dörzsölgesd át citromkarikával és áztasd a körmeid szódabikarbónás vízbe egy jó negyed órára! Kb. egy deci vízbe szoktam két ek szódabikarbónát rakni! Ez nekem eddig mindig bevált. Ha ez sem segít, próbáld fehérítő fogkrémes körömkefével addig dörzsölni, még ki nem fehéredik. De ezt tényleg csak akkor, ha a szódabikarbóna nem használ, mert a dörzsölés felsérti a körömágyad, ami nagyon könnyen begyulladhat!
2012. júl. 31. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha szinte mindig színes lakkot kensz rá, akkor szerintem inkább ne polírozgasd otthon, meg is járhatod vele. Viszont a jövőben mindig kenj a lakk alá egy réteg alapozólakkot, ez megóvja a sárgulástól. Ez a rész meg majd lenő szép lassan. :S

Ha nem lakkozod mindig, és zavaró, hogy sárga, akkor menj el egy manikűröshöz, ő szaszerűen megcsinálja, és annyira nem is drága. De kipróbálhatod a fentebb már írt homemade módszereket, csak legyél velük óvatos!

Illetve lehet kapni fehérítő hatású lakkokat, de lehet semmit nem ér, nem tudom, sosem próbáltam. ^^"

2012. júl. 31. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Uh..köszönöm hogy ennyit irtatok :)))
2012. júl. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!