Minden nap rendbe teszem az arcomat, kinyomkodom a mitesszereket, napi többször használok tonikot az arcomra, másnap még is teli van megint mitesszerrel, mit tegyek?
A kevesebb néha több!
Nekem is ez volt a problémám hogy minden nap tisztítottam az arcbőröm. Erről leszoktam (kétnaponta tisztítom) és így kevesebb jött ki.:)
Mondanám, hogy törődj bele, de tapasztalatból tudom, hogy az lehetetlen. :D
A tonikkal ne ess túlzásba, szárítja a bőrt, ami túlzott faggyútermeléshez vezet. Elég egy tisztítás.tonizálás-hidratálás reggel és este.
Bőrgyógyászhoz is nézz el, hátha tud megoldást, rajtam eddig semmi nem segített, gyógyszert pedig ennyi miatt nem írtak fel. -.-"
Meg a csak házi nyomkodás sem biztos, hogy eredményre vezet, lehet, hogy többet ártasz vele, mint használsz. Tudom, hogy kétnaponta nem mehet az ember kozmetikushoz, de azért havonta egyszer inkább bízd magad szakértőkre.
Illetve ha lány vagy, és élsz szexuális életet is, akkor próbálkozz fogamzásgátlóval, sokakon segít (mondanom sem kell, nálam nem javult a helyzet xD).
Sajnos bevált megoldást nem tudok, évek óta küzdök vele, de még a bőrgyógyászok is azt mondták, hogy csodát nem tehetnek, ha ilyen a bőrtípusom, akkor inkább szoktassam magam a dologhoz. :S Remélem nálad nem ez van, vagy jobb orvost találsz, mint én, ha van rá keret, akkor mindenképp ajánlom, hogy magándokinál próbálkozz, lelkiismeretesebb a magánrendelésén az is, aki sztk-ban is rendel. -.-" És szívesebben írnak fel Sotretet (és társait), de azért ha erre kerülne sor, gondold át, megéri-e neked, elég erős gyógyszer. :S
Tinikoromban nekem is nagyon problémás volt a bőröm, tiszta ragya. Anyukám hordott bőrgyógyászokhoz, egy rakat drága krémet elhasználtam. Aztán megelégelte és elvitt a kozmetikusához minden hónapban nagykezelésre. Ő ajánlotta a feketeszappant hogy otthon kenegessem vele az arcomat. Minden héten felkentem és kb fél évig folyamatosan minden hónapban mentem nagykezelésre kitisztíttatni az arcomat. Azóta olyan szép a bőröm hogy hírből sem ismerem a pattanásokat meg a piros kis pöttyöket. Még menstruációkor sem jön ki semmi az arcomon mint akkoriban, most csak kicsit jobban zsírosodik és kész.
Ja és az otthoni nyomkodást felejtsd el. Én én is csináltam, de aztán felvilágosított a kozmetikusom hogy ha nincsen előtte rendesen kigőzölve az arc és nem szakszerűen van kinyomkodva akkor lehorzsolod a legfelsőbb bőrrétegedet.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!