Ezért muszáj bőrgyógyászhoz mennem?
Figyelt kérdés
Eléggé sok pattanás van az arcomon most a melegbe,régebben Aknesol-t használtam,de ez megszűnt és úgy hallottam a Zynerit is nagyon jó,de csak vénnyel kapható...ehhez muszáj elmennem bőrgyógyászhoz,vagy egy háziorvos is felírhatja?2012. júl. 30. 18:40
2/2 anonim válasza:
Érdemes bőrgyógyászhoz menni, mert nem csak zynerit van a világon. :D És a háziorvosod mégsem ezt tanulta évekig, annyira nem ért hozzá. Bár őszintén szólva a legtöbb bőrgyógyászról nem vagyok jó véleménnyel, de azért mégiscsak nagyobb eséllyel talál bele. :D
Plusz vannak készítmények, amik drágábbak, ha nem szakorvos írja fel, legalábbis régebben így volt. Persze sürgős megoldásként szóva jöhet a háziorvos is, de szerintem érdemes kérni egy időpontot a bőrgyógyira, hhátha mégse jönne be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!