Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt jön ki a...

Mennyi idő alatt jön ki a palette színező?

Figyelt kérdés
befestettem a hajam kékes feketére és szeptemberre kijön ?? nektek mennyi idő alatt jött ki ? köszi előre
2009. júl. 17. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a szőkésbarna hajam festettem barnára, de majdnem tök fekete lett. kb 1 hónap alatt kijött (heti 5x mosok hajat), úgy tűnt, h teljesen kijött, de a lenövésem nagyon picit világosabb volt, de nem látszott.

Barátnőm festette feketére, na az elég makacs volt, azt állította, hogy nem is jött ki.

Ha gyakran mosol hajat, akkor szép lassan kikopik, de sztem lassabban mint a barna.

Milyen volt az eredeti hajszíned?

2009. júl. 17. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
barna volt jajjj de remélem ki fog jönni... meg milyen lenövés ?:O nekem nem lesz lenövés ugye?
2009. júl. 17. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Mosd gyakran, és egy mosásnál többször mosd át (vagyis samponozd be, most le, aztán ezt ismételd meg mondjuk kétszer)

Ne ijedj meg attól, hogy azt mondtam, hogy lenövés, nálam csak egy nagyon picit látszott, hogy világosabb, de aztán még tovább hozzákopott. Ki fog jönni, ne aggódj, csak a fekete elég makacs tud lenni.

2009. júl. 17. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. júl. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!