Anyajegy eltávolítás után?
A hátamról és az arcomról is elfognak távolítani egy-egy kisebb anyajegyet. Nem lézeres lesz a beavatkozás.
A kérdésem az, hogy utána lesz ennek valami nyoma?
Nyakamról szedtek le kettőt, a felső heg nem annyira látszik (laposabb fehérebb), az alsó viszont vastagabb kicsit pirosas. :/ Kb. egy éve volt már..remélem még javulni fog.
De amúgy emberfüggő is.. kinek hogy gyógyul, és persze honnan szedik..Pl szerintem az arcodon jobban fog gyógyulni mint a hátadon, mert ott jobban húzódik a bőr.:o Ja és tartsd távol a "sebeket" a naptól!, valamint kitartóan kend őket valami hegkezelő krémmel (körömvirág balzsam is jó.:)) Amúgy az arcodon belül hol helyezkedik el az anyajegy?:D Csak azért mert nekem is van egy kis bőrszinű "kör" az orrom és szám között. Gondolkozok hogy leszedessem-e, de mások szerint jól áll..
18/L
Ha szemből nézzük az arcomat, akkor a száma alatt sréhen jobbra! De nem is igazán nagy, csak engem zavar. Kb. kisebb, mint a csillag gomb a billentyűzeten. :D
A hátamon viszont már nagyobb, de ott se igazán nagy, csak elfertőződhet vagy mi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!