Hogy állna nekem a bordós-vöröses haj? 14/L
Figyelt kérdés
301-es Palette color shampoo,24 mosás után kikopna,de bizonytalan vagyok. néztem,de világosbarna a hajam,de még így is kicsit sötét lenne!!! jó lenne,mert azért megnézném magam bordó hajjal,de még nem tom!!! :S2012. júl. 29. 18:51
1/7 anonim válasza:
bőr és szem színed? a vörös világos bőrüeknek való.
2/7 anonim válasza:
14 évesen picit korai, szerintem várj vele egy-két évet!
3/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy várok vele ténylek korai lenne kicsit! amúgy még nem volt eldöntve,szüleim sem repestek,de beleegyeztek,már csak rajtam volt a palló! ám csokibarna szem,világos-mogyoróbarnás haj! de azért köszi!
2012. júl. 29. 18:57
4/7 A kérdező kommentje:
világos barna,de még így is sötét lenne a festék!!
2012. júl. 29. 19:02
5/7 anonim válasza:
ez nem bordós-vöröses, ez lilás!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen fiatalon ezzel a hajszínnel csak a nevetség tárgyává vállnál. Nem bántásból mondom, tényleg korai.
7/7 A kérdező kommentje:
oké! nem festem be,azért kösz! :)
2012. júl. 29. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!