A csipesszel kitépegetett szőrszálak ugyanúgy nőnek vissza mintha epiláltam volna?
Múltkor elegem lett a borotvából, és nekiestem csipesszel. Azóta beszereztem egy gépet, de még nem használtam.
Most nőnek vissza a kitépegetett szőrök és hát eléggé beleragadtak a bőrömbe, pedig minden másnap radírozom, ápolom.
Szóval a kérdés az az, hogy az epilátorral is így fognak visszanőni, vagy mivel az egy professzionális termék, akkor azzal nem lesznek ilyen gondok.(mármint hogy ránő a bőrre) Az elég hosszúak sem tűntek úgy hogy ki akarnának jönni...
(előzmények: télen gyantázom, azzal nincs probléma, de nyáron és jó időben eddig 2 féle borotvát használtam, pengéset(mach 3-attól begyulladtak), és villanyborotvát- attól nem, de elég hosszadalmas, és hát minden 3. nap kell, úgyhogy...)
Mindenfajta segítséget és tanácsot nagyon szívesen fogadok!!
Köszi :-)
Fúúúh..
Most nagyon elkeserítettél... :-(
Mert azért vettem a gépet, hogy ne 3 naponta kelljen felhúznom magam a lábam miatt hanem elég legyen 2 hetente..
De akkor nem lesz jobb a helyzet?
Te is radírozod, meg ápolod?
(én: olíva olajas testápoló, -tusfürdő,- cukros-olajos bőrradír, kamillás hintőpor, aloe-vera gél.. luffaszivacs, sima (kopott mosogató)szivacs..(jól átmosva kiöblítve), puhább fajta körömkefe.. ilyenek)
A csipeszes megoldás ugyanaz mintha epilálnád, hiszen az epilátorban is ugyanúgy csipeszek vannak, csak több.
Nekem is van úgy hogy benőlnek a szőrszálak (mondjuk az én bőrtípusom normál) de ha benőlnek megpróbálom kiszabadítani, de nem körömmel kezdem el kapargatni, ha tűvel, amit előtte lefertőtlenítettem, és a benőtt szőrszálra is rakok fertőtlenítőt, így nem lesz csúnya utána. :)
Ami a tanácsokat illeti:
Mielőtt epilálnál, puhítsd fel a bőrödet meleg vízzel, és radírozd is le előtte. Csak száraz területen epilálj!
Epilálás után ne nagyon menj napra, vagy szoliba, mert foltos lehetsz. Miután leepiláltad a lábad, jól jöhet egy kis jég, az enyhíti a fájdalmakat.
Egy idő után, nem fog fájni az epilálás annyira, mert ha rendszeresen csinálod vékonyabb szőrszál nől vissza, és a fájdalmat is már jobban megszokod.:)
Remélem tudtam segíteni, és csak ügyesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!