Rettentő csúnya a bikinivonalam, mit tegyek?
Nagyon erős és vastag szálú a szőröm,a bőröm pedig végkony és érzékeny,hiába borotválok,epilálok semmi nem segít,tele vagyok szőrbenövésekkel és sebekkel.
Hiába radírozom és kenem minden nap,nem segít:(
Milyen krémet használjak rá,ami rendbe tenné?
Szerintem meg kellene próbálnod a gyantát! Ha az epilálást kibírod, akkor azt is ki fogod.:) Az epilátortól én is szőrbenövéses leszek.
Hát krémet nem nagyon tudok ajánlani, talán próbáld meg a Neogranormon kenőcsöt, a sebekre jó lehet.
Ezt a képet hogy kell nézni? sehogy se értem:D
Hány éves vagy?
szia, az a fontos, hogy dobd ki a borotvád, és vegyél egy másik fajtát. Én pl. a tescos, rózsaszín csomagolású borotvát veszem, mert az még viszonylag elfogadható áron van, és van rajta krémezőcsík is.
Fontos, hogy pl. a lábad után ha lehet, akkor ne borotváld ott lent, mert átvihetsz a borotváról fertőzéseket. Nyár van, meleg, rövidgatyába rohangálunk, a lábunk lehet a "legpiszkosabb", és ha a kádba ugrunk, hiába éri víz, meg kis tusfürdő, maardhatnak rajta itt-ott szennyeződések, miközben borotválsz.
Meleg vízzel vizezd be, tusfürdőzd be, és úgy borotváld a bikinivonalad. Ha ez után is begyullad, hogy borotvát váltottál, stb, akkor vegyél borotvahabot. Bepatnhen Plust ajánlok rá. Én is néha azzal kenem be. Fertőtlenít, meg ha kcisit megvágod magad, akkor gyorsabban begyógyítja a sebet.
Ne epiláld, az nagyon fájdalmas. Nekem be is nőtt párszor tőle a szőr pl. a lábamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!