Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A másodiknál mit csinál? Le...

A másodiknál mit csinál? Le tudná nekem valaki írni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JO8bCI..

Ebben a videóban nagyon megtetszett a második "fonat".

Addig értem,hogy befonja normálisan hármasfonásban. De utána csinál valamit, de nem tudom kinézni, hogy mit, meg aztán nem is nagyon értem, hogy mit magyaráz. Leírná nekem valaki? Köszönöm

2012. júl. 28. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Megfogja a középső részt és a másik 2-t felhúzza rajta, majd eligazgatja.
2012. júl. 28. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár én úgy láttam, hogy a bal oldali tincset fogja meg, és a másik kettőt felhúzza. Viszont előtte még csinál valamit, olyan, mintha egy csomót kötne rá. Várom a további válaszokat.
2012. júl. 30. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem csinál vele semmit, csak igazgatja. És még mondja is, hogy a középsőn húzza fel őket. -.-"
2012. júl. 30. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó, köszi. Nem kell rögtön leharapni a fejem. Nem értettem amit mond, mivel az angolt most kezdtem, eddig németet tanultam. :)
2012. aug. 2. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgymeg, nem sikerül. Biztos velem van a baj. :)
2012. aug. 2. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!