Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Hány tusfürdőtök van?...

Lányok! Hány tusfürdőtök van? Felváltva használjátok, vagy megvárjátok míg az egyik kifogy és csak utána kezdtek meg egy újat? Mik a kedvenceitek?

Figyelt kérdés
(A kérdés csak azokra vonatkozik,akiknek egyszerre nem csak egy tusfürdőjuk van.)
2012. júl. 28. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Ez aztán a komoly kérdés!!
2012. júl. 28. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kettő van, az egyik a kádnál a másik a zuhanyzónál, értelemszerűen azt használom amelyik kéznél van :D mindkettő dove de más illat, nem tudnám megmondani most hogy milyen. (mindig ezt veszem,az illat változó)
2012. júl. 28. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
hát most kettő mert rossmann-ba volt egy akció hogy 2 nivea-t veszel 3at kapsz. Mivel amúgyis niveat használunk,alap hogy beszereztem:) De megvárom míg elfogy,addig nem kezdem el a másikat. (3. páromé lett,férfi persze)
2012. júl. 28. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Több szokott itthon lenni, de egyszerre csak egyet használok. Most is 1 van a fürdőben, az Balea guavás, meg 2 van a szekrényben tartaléknak, mindegyik Palmolive. Az egyik mandulás, a másik bergamot&verbénás. A Palmolive a kedvenc tusfürdő márkám. Szeretem a Dove-ot is, de nekem sajnos az elég drága. A Palmolive-ot 290-350 Ft-ért meg tudom venni százforintosban vagy eurós boltban, ezért szinte mindig azt használok.
2012. júl. 28. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerre 2 tusfürdőm van + még szappanom is. Anyunak is 2 tusfürdője van. Ezek között szoktam válogatni. Nekem a Dove VisibleCare Renewing Krémtusfürdő a kedvencem. Isteni illata van :)

[link]

2012. júl. 28. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Gabriella Sabatini, amit különleges alakalmakkor használok. Továbbá van egy cseresznyés illatú Avonos, egy narancsos Palmolive, egy Relax levendulás és egy csokis Fa. Ezeket kedvem szerint használom, minden nap máshoz van kedvem.
2012. júl. 28. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
2 tusfürdőm van: az egyik fruttini csokis, a másik kallos go go, és 2 szappanom: fa mindkettő egyik lila a mácsik szintén csokis. :D
2012. szept. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!