Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném kiszedni a szemöldök...

Szeretném kiszedni a szemöldököm, de anyukám nem engedi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A szemöldököm kusza, és szeretnék egy kis formát adni neki, de mivel nem merem magamnak kiszedni, szeretném először kozmetikusra bízni. Csakhogy anyukám nem engedi. -.-

2012. júl. 28. 11:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 19. 10:44
 12/12 anonim válasza:
Én is 14 vagyok fél éve szedem a szemöldökömet, persze nem 1mm-es vastagságúra, csakhogy legyen valami formája. Anyum nekem sem engedte ezért én magamnak kiszedtem (ha nem mered magadnak, akkor előbb menj kozmetikushoz), mikor meglátta iszonyú dühös lett, mire azt mondtam neki, hogy örüljön, hogy csak a szemöldökömön változtattam és nem 7kg sminkben flangálok, mint az osztálytársaim, később belenyugodott, ahogy már más is írta, ha már ki van szedve úgysem tud vele mit kezdeni, szóval ez a jó az egészben, ja és később anyum is bevallotta, hogy tetszik neki az új szemöldököm:) csak ne szedd hipervékonyra kérlek
2012. nov. 7. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!