Új frizurát szeretnék! Szerintetek milyenre csináltassam a hajam meg?
A hajam vastagszálú és nagyon dús. Jelenleg le van nőve a melír, mert megnövesztettem a hajam szándékosan. Most jelen pillanatban a hátam közepéig ér és egy egyszerű meneteles vágást kell hozzá elképzelni, DE változtatnék! A hossz maradjon lehetőleg, a szín is.. A formája viszont legyen új!
Egyébként 156 cm vagyok, kerek arcú és kék szemű!
Kérek képeket ha lehet, hogy Ti mit ajánlanátok!
Köszönöm
23/N
Hát, lehet igazad lesz. Nem értek ehhez, csak gondoltam jó lenne változtatni! :)
Köszi a választ!
Valóban nincs túl sok variáció. A vágást illetően jó, ha van a hajban egy kis átmenet, a másik lehetőség, ha tök egyforma hosszú mindenhol, de az milyen már.
Csak azzal lehet variálni, hogy hol legyen elválasztva, vagy ha vágatsz frufrut, akkor azt el is tűzheted. Meg annyi formai változást lehet még kihozni, ha épp begöndöríted a hajad. De az meg nem tartós.
Ami mutatós a kiengedett hajon kívül, azok a félig vagy teljesen feltűzött hajak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!