Szerintetek merjem? Nektek, hogy tetszik? (kép)
Nektek tetszik ez a haj? Merjek ilyet csináltatni vagy inkább ne? Ha elrontaná a fodrászom vagy csak egyszerűen nem állna jól úgy nagyjából mennyi idő lenne mire vissza nő a frufrum?
Azért csatoltam ennyi képet , hogy nagyjából fel lehessen mérni , hogy is néz ki összefogva , egyenesen , hullámosan , göndören , más színekben :D
hát szerintem ne merd! őszintén szólva nekem nem tetszik, de ez csak az én véleményem...
DE ha valóban tetszik neked és ezt szeretnéd, esetleg szüleid is megengedik, pénzed is van rá akkor hajrá, valósítsd meg önmagad! ;)
Ez a fajta frizura pont olyan amire azt mondják tucat plázapi**a frizura. Minden második magamutogató lánynak ilyen haja van.. Hát egyedi tuti nem leszel tőle.
De végül is te tudod hogy akarsz kinézni. Ha ugyanúgy mint a többi pár millió akkor csináld.. Ha különleges akarsz,ha azt akarod hogy észrevegyenek akkor ne csináld..
Tudod ha túl sok van belőled akkor egy srác sem fog felfigyelni rád(és a többiekre) voltaképpen csak a név változik..
Jéé, olyan, mint egy mesefigura...
Hogy merjél-e? Ha szereted nevettetni a népet,akkor igen. Én jót szoktam nevetni a hasonló baklövéseken, képes megszépíteni a napomat egy-két ilyen "divatos" kiscsibe vagy épp kiskakas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!