A fekete hajfestékről azt mondják, hogy nagyon káros és erős hajhullást idézhet elő, persze nem minden esetben. A hajhullás több festés után jelentkezik inkább, vagy első festésnél is?
Én másfél éve festem feketére az amugy vékonyszálú hajamat. Kb 3 hónapja vettem észre, hogy mintha kicsit jobban hullana de nem számottevő szerintem.
(Lehet ugyanennyi hulott ki az erdeti szinem melett, de mivel az világos nem vettem észre.)
Viszont nekem jobban kell "hidratálnom azóta a hajamat, mert a feketétől, jobban szálkásodik a vége, ugyhogy heti egy hajpakolás hogy szép fényes is maradjon.
Szerinetm amugy ez ember illetve hajfüggő.
Nekem például sokkal gyorsabban nő a hajam amióta feketére festem. :) A dokim szerint a vashiányom miatt, mert a feketében van vas.
3 évig volt feketére festve a hajam, azt nem mondanám, h ritkult, de nem tett jót neki, száraz volt, töredezett stb. és a fejbőrömet is irritálta festés után pár napig.
most vörösre festem, ezzel nincsenek ilyen gondjaim.
Előző vagyok. Nekem csak 1x lett festve és akkor is megritkult. Bár ha többször fested, értelemszerűen még több fog kihullani.
Amúgy hogy elsőre hullani fog-e azt nem lehet megmondani, szerintem ez egyénfüggő:D
hát én életemben először festettem be tartós fekete hajszinezővel, és azóta csomókban hullik az egyébként szép barna hajam...:S
soha többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!