Létezik bőrgomba elleni szappan/túsfürdő?
Olvastam a tőzegszappanról, de egy kommentelő nagyon szidta. Pedig pattanások ellen is jó elvileg, ezért is jó lenne nekem
Csak azt az egy véleményt olvastam, nektek van valami tapasztalatok vele vagy másmilyen termékkel?
Bár a tőzeget inkább pattanásra írják, mint gombára, mert hogy szárít.
Még egy kérdésem lenne ezen kívül. Pattanások ellen inkább tőzeg, vagy kénes szappant ajánlanátok?
Megelőzésre és kezelésre nagyon jó a Nizoral sampon. Ha nem hiszed, olvasd el a tájékoztatót. :D
Sajnos a többi igazán hatásos dolog ezen kívül vényköteles.
De ha nincs ilyen jellegő problémád, nem vagy rá hajlamos, akkor felesleges a nagy sterilség, mert csak hajlamosítod vele magad a sok hülyeségre, és ha beüt a baj, csak a durván erős szereknek nem áll ellent a gomba.
Köszi a válaszokat!
Akkor a samponnal lehet az egész testet mosni? Elég drága a nizoral sajna és még csak nem is sok :)
Claraseptet lehet kipróbálom, találnom kell a városban olyan helyet ahol kedvezően hozzá lehet jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!