Mit tetováltassak a lábszáramra?
ez szeretném, nekem ez nagyon tetszik [link] de itt az oldalon egy másik kérdésemre többen is írták, hogy tömeg cucc.
ilyen feliratot nem akarok, majd talán máshova.
19/L
Szerintem bele se kezdj. Divatból ne tetováltass. Jegyezd meg, hogy egész életeden át magadon fogod viselni. Csak olyan mintát/motívumot/szöveget varrass, amivel azonosulni tudsz, ami jelent számodra valamit! Nekem is van tetoválásom, és lesz is még. Mániákusnak mondhatom magam. Viszont 10x meggondolom, hogy érdemes-e? Van e számomra kifejezett jelentősége annak a mintának, amit magamra akarok varratni?
Mutatósnak mutatós ez a minta is. Baj nincs vele, de gondold végig, hogy tényleg kell-e ilyen semmitmondó dolog vagy csupán díszíteni akarok a tested vele.
nincs semmi olyan dolog az életemben, ami sokat jelentene számomra, legalábbis annyit semmi nem jelent, hogy egy életre magamra varrassam.
igen, akkor divatból fogom magamra tetováltatni, mert nekem tetszik attól függetlenül, hogy tömeg cucc.
komolyan mondom itt már kár kérdést feltenni, mert mindenhol a bolhából is elefántot csinálnak.
akinek nagy hatalmas jelentése van a tetkóinak, hát örülök, az enyémnek nem lesz, csak annyi, hogy jól fogom érezni magam, ha ezt látom majd a lábamon, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!