Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet ez? Tovább lent.

Mitől lehet ez? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Középhosszú, fekete festett hajam van. Fodrásznál kb. 1 hónapja voltam, a végéből vágattam.

Amikor megmosom, talán össz-vissz 3 szál hajam hullik ki. Viszont ha fésülködöm, rengeteg.

Azt sem értem, hogy az miért van, hogyha kifésülöm teljesen a hajam, és összekötöm, mire kibontom, ( lehet fél óra múlva, 3 óra múlva ) tiszta kóc, és megint csak alig bírom kifésülni, és persze vagy 30 szál hajam kapásból kihullik.

Mitől lehet ez? Tanácsokat nem tudna valaki adni, hogy mit csinálhatnék vele?

2012. júl. 25. 10:53
 1/3 anonim válasza:

Én vizes kifésüléshez shauma fésüléskönnyítőt használok, mert amúgy nekem is tiszta kóc de csak egy részén a hajamnak mikor kimosom.

Nyáron hagyom magától megszáradni és összefogni csak fésűvel fogom össze, hogy a gumiban is rendjén álljanak a szálak.

De épp a napokban tapasztaltam én is, hogy hajmosás után fésülésnél alig hullott ki hajam, majd mikor újra áttöröltem tele volt a türcsi hajjal. Szerintem valami nyári hajváltás lehet......

2012. júl. 25. 11:05
 2/3 anonim válasza:

ja és mosás közben azért jön ki kevesebb, mert akkor nem hűzod a tövét úgy mint fésülésnél, illetve mosás közben a hajszálak beakadnak a többibe, hozzáragadnak stb és így nem tud leesni, de mikor fésülöd, ezeket is kiszeded.

de ez lehet csak a én agyam szüleménye és nincs benne semmi :)

2012. júl. 25. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nehezen kezelhető a hajad. Plusz a festék is rá tesz egy lapáttal, no meg az időjárás. Menj el egy gyógyszertárba, ott biztos tudnak mondani egy-két dolgot, és ajánlhatnak rá balzsamot, vagy gyógyszert, amitől megerősödik a hajad. Egyébként nekem is nagyon hullik a hajam, de ez minden nyáron így van. "Vedlünk". Ez természetes. A gubancólódás pedig csak annyi, hogy nehezen kezelhető a hajad. Remélem segítettem. :)
2012. júl. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!