Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az AVON-os szőrtelenítő...

Az AVON-os szőrtelenítő krémek jók? Nektek beválltak?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen jók, a minőségük olyan mint a Veet krémeké (csak olcsóbbak).
2012. júl. 25. 09:02
 2/8 Dorka970614 ***** válasza:

Igen, nekem is beváltak, bár mivel vegyszer tartalmuk van, szerintem ne használd őket huzamosabb ideig vagy hagyj időt pihenni a bőrödnek is.

15/L

2012. júl. 25. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
én az advance techniqouis termékéből vettem szőrtelenítő krémet érzékeny bőrre,nagyon hatásos de nem használom mert kegyetlen büdös. Még fürdés után se múlik el az a förtelmes szag.
2012. júl. 25. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó hozzászóló.

Szerintem elírtad, mert annak a termékcsaládnak (advance techniques) csak hajra való termékük van. A Skin So Soft-nak vannak szőrtelenítő termékeik.

2012. júl. 25. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen tényleg Skin so soft,rózsaszín:)
2012. júl. 25. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:

koszi :)

akkor megéri oket megvenni?

de milyen budosek?

én csak lábra meg hónaljra használnám...1héten kb.1-szer

2012. júl. 25. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaj,és leszedi rendesen a szőrt?
2012. júl. 25. 18:19
 8/8 Dorka970614 ***** válasza:

Szerintem simán megérő őket megvenni, hogyha pl. a Veet szőrtelenítő termékekkel hasonlítod össze az árát. Amúgy annyira szerintem nem is büdösek, hát van valami szaguk, de azt utána már nem fogod érezni, nyugi!:)Ja és én még azt nem hallottam, hogy hónaljra nagyon ajánlanák a szőrtelenítő krémeket..!

15/L

2012. júl. 26. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!