Mit csináljak a vízhólyaggal?
Szombaton vettem egy lábujjközti papucsot, és ma volt rajtam hosszabb ideig, és a nagylábujjamon mindkettő lábamon lett 1-1 vízhólyag, és ha lépek akkor is fáj.
Mit tegyek? Köszönöm!
Én a vízhólyagtapaszt ajánlom, lehet venni DM-ben, gyógyszertárban, azt ráragasztod, kiszívja a nedvességet, leszárítja a felületet, és minden fájdalom nélkül helyrejön.
Nekem mindig kialakul vízhólyag, ha nagyon sokat kell járkálnom bármilyen cipőben, úgyhogy én évek óta ezt használom, és bevált. Ha kiszúrod és kinyomkodod a nedvet, akkor elsebesedhet, mert pont ott van, ahol a cipő súrolja, ilyent ne nyomj ki, és talpon lévőt se szabad, mert azon meg állsz, és csak még jobban fájna. Viszont ha mégis hozzányúlsz és fáj, a vízhólyagtapasz akkor is segít.
Létezik kenőcs, ami szintén ilyenre van, de azt hiszem, az inkább megelőzésre van.
Én meg pont az ellenkezőjét hallottam,mint amit az előttem szóló írt.;)
Nekem azt mondták,addig nem tud normálisan gyógyulni,amíg ott a hólyag,szóval mnielőbb ki kell szúrni.Most aztán találd ki,hogy mit csinálj,mi? ;)
Egy orvos válasza lenne igazán mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!