Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizura állna jól...

Milyen frizura állna jól nekem? (link a mostani hajamról)

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen most a hajam, de egy kicsit szeretnék rajta változtatni a közeljövőben. A színén nem igazán, de a fazonján annál inkább. Mi állhatna jól nekem? Azért linkeltem képet, mert sokszor írják itt másoknak is, hogy mivel nem tudják milyen az arcformája nem tudnak neki mit ajánlani. Köszi előre is!

2009. júl. 15. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hello!

nekem ez a frizura is nagggggyon tetszik, bàrcsak nekem lenne egyszer ilyen ( éppen novesztem :S)

Neked is vékony szalu a hajad, igy szerintem egy ilyesmi nem allna rosszul ( utalom Vic Beckhamet, de a hajai isteniek):

[link]

2009. júl. 15. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szép igy hajad. de ha már megundtad akk vágass le belöle amilyen az első képen van. vagy szerintem lehetne kicsit hosszab mint az elsö kép.
2009. júl. 15. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

amúgy így is nagyon jó a hajad ahogy most van...:)

2009. júl. 15. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
A Natasha Bedingfield-es nagyon tetszik! :) Köszi a többieknek is, nagyon jók azok a hajak, csak nem akarom annyira levágatni. De végülis...ki tudja mi lesz végül a kívánságom mire a fodrászhoz kerülök! :D
2009. júl. 15. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem tökjó a hajad, az enyém is hasonló. De én nem vágatnám le, nekem hátul szokta megtépni egyik barátnőm, tehát drasztikusan nem változtatok rajta. Néha hullámos, néha egyenes. Szerintem neked a hullámos haj is jól állna. Viktoria Backham-esre szerintem ne vágasd le. Lehet, hogy most unod, én is néha így vagyok vele, de aztán rájövök hogy így a legjobb ahogy van. Szóval, ha unom, akkor behullámosítom, vagy ha hullámos, akkor kivasalom. :)
2009. júl. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!