Olcsó, szépen dolgozó fodrász tudtok Kispesten?
Szia!
Én a KÖKI terminálban lévő BioHairt ajánlanám. A lakótelepi fodrászokkal én is harcolok egy ideje, de ott telt be a pohár, amikor szőke helyett szürkére lett befestve az egész hajam, és utána még neki állt feljebb. A BioHairre azt hittem, hogy drága lesz, de nem. Kevesebbet fizettem, mint bármikor máskor. Mosás, vágás, szárítás hajformázókkal 3250 ft volt hosszú hajra. A fiú, aki vágta a hajam nagyon kedves volt, és nem 15 perc után félig vizes hajjal zavart haza. Az a legjobb benne szerintem, hogy akár frissen mosott hajjal is mehetsz és kérhetsz csak vágást, vagy frufru igazítást. A honlapjukon van ártáblázat. Persze nem mondom, hogy ez mindenkinek tetszhet, nekem minden esetre bejött, és ezentúl csak és kizárólag hozzájuk vagyok hajlandó menni. :)
Köszi a tippet!:) Szimpatikus nekem az egészség centrikus stílus, csak attól tartok, a Bio fodrászatok nem vállalnak hajfestést, nekem meg muszáj az őszülő hajam miatt.
Olyan kéne, aki jól fest-melíroz.
Első vagyok.
Vannak olyan szalonjaik, ahol festenek is ammóniamentes festékkel, csak azt nem tudom, hogy konkrétan melyikben.
Szia!:)
Én fodrász gyakornok vagyok, de szívesen ingyen is megcsinálom a hajadat.:) Természetesen oktatók jelenlétével így biztosítva van, hogy nem teszek benne kárt és szép lesz a végeredmény.:) Egy hátránya van, lassan dolgozok még.:)
Ha érdekel írj nyugodtan privátba.
Köszi! Lehet, hogy élek vele!:)
Más. Ismeri valaki a Leila fodrászatot a Batthyány utcában? (lakótelepi házban van) - olcsónak tűnik - de jó is?
Szia!
Gyere hozzám a Bambi szépségszalonba a Fő u.99-be!!
Korrekt áron jó minőségű anyagokkal,15 éves tapasztalattal dolgozom!!
Várlak szeretettel!!!
Kriszta 06 20 455 1822
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!