Hajmosásnál elég sok hajam kihullik. Mit tehetnék ellene?
a barátnömmel és a családjával voltam Tihanyban nyaralni és a barátnőm anyukája felfigyelt arra hogy nekem is eléggé hullik a hajam.azt mondta hogy egyek élesztőt de NEM kell SOKAT!!!csak egy nap körülbelül 1-2 kiskanállal.először hülyének néztem mert nem hallottam még erről a módszerről de már nem hullik.vagy van hajhullásra ilyen speciális sampon(bár az nekem nem segített)remélem tudtam segíteni:)ez salyát tapasztalat volt
ezt pedig a neten találtam:Először is figyelj oda, hogy megfelelően táplálkozz. A hajápolás szempontjából a legfontosabb tápanyagok a B-vitamin csoport tagjai, a cink, a vas és különböző fehérjék. Ezeket a hüvelyesek, a diófélék, a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, a tojás és a húsok tartalmazzák.
Bánj óvatosan a hajaddal, ne szárítsd ki túlságosan, például hajvasalással és alkoholtartalmú formázókkal. Ápold alaposan és rendszeresen, tartsd be a hathetes követési távolságot a hajfestésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!