Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » E -vitamin és A- vitamin...

E -vitamin és A- vitamin együttes szedésétől még több pattanás, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Márciusban voltam bőrgyógyásznál. Azt mondta nem ír még fel nekem semmilyen hormon tartalmú készítményt, fogamzásgátlót, meg pláne nem javasol. Ezért felírt sima E és A vitamint. Lelkesen be is szedtem az összes levelet, ami a dobozban volt. Egy hónap alatt beszedtem az egészet, az előírások szerint. Aztán jött a döbbenet. Egyre több és több pattanás keletkezett A HÁTAMON. Nagy hatalmas bőr alatti dudorok. Kinyomni nem lehet őket, csak be vannak gyulladva égnek és olyan vörösek és pirosak, mint Pumukli haja. Lehet , hogy ez még inkább felfokozta? Valaki tudna segíteni? Valaki volt már hasonló helyzetben? Ennek lassan 5 hónapja. Azóta tart ez a folyamat. Hol javul, hol romlik. Jelenleg nem tudok a hátamra feküdni. Sürgős:(

Mindent kipróbáltam! Avontól, Ilcsitől Clean and Clear től elkezdve az uborka pakoláson, kamillás borogatáson, tengeri só+olaj dörzsölésen keresztül a citromléig MINDENT. Mit tegyek még? A pénzt nem sajnálom rá. 17/L

2009. júl. 14. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hormonszintet néztek? Mert ha pl. az E-vitaminra így reagálsz lehet azzal van probléma.

Szerintem vagy menj vissza a bőrgyógyászodhoz, vagy keress egy másikat és kérdd, hogy rendesen vizsgáljanak ki.

2009. júl. 15. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igy tisztul ki a bőröd a vitaminoktól..ha tovább szeded lehet elmúlik...de a börgyógyásztól kell megkérdezned.
2009. júl. 30. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem sajnálod a pénzt menj kozmetikushoz, biztos rendbehozza a bőröd!

Nekem sem használt semmi, de másik bőrgyógyászhoz mentem, aki az A vitamint írta fel és nekem egy hónap múlva elmúltak a patik. E vitamint viszont nem szednék mellé, olajfélét tartalmaz, ami nem segít a pattanásos bőrnek!

A hormonszintet is érdemes megnézetni!

2009. júl. 30. 12:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Több kozmetikusnál is voltam. A hátamhoz "nem mernek" hozzányúlni... Hormonszintet hol lehet mérni? Vérvételre kell először menni? Milyen dokihoz forduljak?
2009. júl. 31. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Hormonszint általában a nőgyógyásznál merül fel, de szerintem a legbiztosabb ha először elmész a háziorvosodhoz és akkor ő elmondja. Lehet nőgyógyászhoz nem is kell menned. Háziorvosnál érdeklődj szerintem legelőször.
2009. aug. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!