E -vitamin és A- vitamin együttes szedésétől még több pattanás, lehetséges ez?
Márciusban voltam bőrgyógyásznál. Azt mondta nem ír még fel nekem semmilyen hormon tartalmú készítményt, fogamzásgátlót, meg pláne nem javasol. Ezért felírt sima E és A vitamint. Lelkesen be is szedtem az összes levelet, ami a dobozban volt. Egy hónap alatt beszedtem az egészet, az előírások szerint. Aztán jött a döbbenet. Egyre több és több pattanás keletkezett A HÁTAMON. Nagy hatalmas bőr alatti dudorok. Kinyomni nem lehet őket, csak be vannak gyulladva égnek és olyan vörösek és pirosak, mint Pumukli haja. Lehet , hogy ez még inkább felfokozta? Valaki tudna segíteni? Valaki volt már hasonló helyzetben? Ennek lassan 5 hónapja. Azóta tart ez a folyamat. Hol javul, hol romlik. Jelenleg nem tudok a hátamra feküdni. Sürgős:(
Mindent kipróbáltam! Avontól, Ilcsitől Clean and Clear től elkezdve az uborka pakoláson, kamillás borogatáson, tengeri só+olaj dörzsölésen keresztül a citromléig MINDENT. Mit tegyek még? A pénzt nem sajnálom rá. 17/L
Hormonszintet néztek? Mert ha pl. az E-vitaminra így reagálsz lehet azzal van probléma.
Szerintem vagy menj vissza a bőrgyógyászodhoz, vagy keress egy másikat és kérdd, hogy rendesen vizsgáljanak ki.
Ha nem sajnálod a pénzt menj kozmetikushoz, biztos rendbehozza a bőröd!
Nekem sem használt semmi, de másik bőrgyógyászhoz mentem, aki az A vitamint írta fel és nekem egy hónap múlva elmúltak a patik. E vitamint viszont nem szednék mellé, olajfélét tartalmaz, ami nem segít a pattanásos bőrnek!
A hormonszintet is érdemes megnézetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!