Ezt a hajat csak így simán befogja kék vagy pink hajszínező? Ill, milyen szemöldök menne hozzá? Ez a barna gáz?
Lehetsége az, hogy sem fodrászkellékesbe, sem dm-ben, sem rossmanban nem lehet színes színezőt kapni? Fodrászban csak pink melírozó van, vagy mi. Az is megfelel?
Ezek a hajszínezők csak a szőkített hajat fogják be, a te hajadban nem látszana. A Jeans Color jó... de nem éri meg ennyi pénzért. Fura hogy nálatok nem lehet mást kapni. Nálunk fodrászkellékesben van vagy 3 fajta márka, és azon belül vagy 20 féle szín/árnyalatok.
Mivel látom fiatal vagy nem tudom mennyire engedik hogy kiszívasd a hajszíned szőkére... anélkül nem tudod viszont befesteni. Viszont szőkített hajat zsírkrétával is lehet színezni... olcsó, nem káros a hajnak és kimosható, na meg rengeteg szín van. Ezt ajánlanám neked.
Nem kell szőkítőszni, elég ha szőkére fested előtte, veszel egy szőke hajfestéke és befested vele. Szőkítőzni csak akkor kell, ha nem eredeti hajszíned van (festett) és azt akarod világosítani.
A festék kevésbé roncsolja a hajat, mint a festék. nekem szőkére volt festve előle a hajam aztán lemostam és utána szineztem. Ilyen eredmények születtek.
[link] 0
[link] 1
Hol a kép a végeredményről??? :D
Ígértél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!