Másnak is így ledobja a haja a Perfect Mousse festéket?
nem is veszem többé.
abba hagytam a festegetést és ezzel a hajam s fejböröm tönkretételét is.
Szia!
Előző vagyok. Igazából azóta eléggé bővült a színskálájuk, és nem láttam mindegyiket, de az oldalon ( www.lorealparis.hu )a színskálák megvannak.
Szerintem leginkább ez hasonlít a te színedre. Csak az a baj, hogy ezt még nem láttam a boltban. Esetleg neten lehet még.
Viszont én azt javaslom, hogy menj el a boltba és nézd meg tényleg az összes olyan árnyalatot ami egy kicsit is tetszik. Aztán talán úgy könnyebb lesz választani. Mondom, ha máshogy nem netről is meglehet egy két olyan árnyalatot rendelni, ami esetleg boltban nincs. Remélem tudtam segíteni. :)
KÖszi!:)
Igazából pont most festettem a hajat a szokásossal, mostanában már egy fokkal jobban bírja, és nem kopik annyira világosra. De legközelebb ezt is ki fogom próbálni, hátha kevesebb gond lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!