A Tempera vagy vízfesték árt a körömnek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 20:30
1/13 anonim válasza:
Saját körömre nem raknám, csak ha van alatta alaplakk. Mondjuk nem is marad meg simán saját körmön, semmilyen formában, mert ha még alaplakk van is, az max 2 napig tart saját körmön, ergo full felesleges dolgozni vele. Műkörmön addig fent marad, amíg nincs leszedve a köröm.
2/13 anonim válasza:
ez most komoly?:S amikor kiskoromban használtam rajzórára, és réáment a körmömre, mindig lejött vízzel :DDD
3/13 anonim válasza:
Ha nem raksz rá fedést, igen lejön. Azért kell rá vagy fedőlakk, vagy fényzselé, ha műköröm.
4/13 anonim válasza:
na de kajak lehet ezekkel körmöt festeni?! :DD többet a büdös életben nem veszek akkor lakkot :DD
5/13 anonim válasza:
előzőknek: Youtube-os videókon szerintetek mivel húzzák a vékony vonalak nagy részét? Van kimondottan arra való fedőlakk, de elvieg a sima is jó, csak azt óvatosan kell felvini.
Ha apróbb részleteket csinálsz vele, akkor értelemszerűen van alatta alaplakk, rajta fedő, így nem árt. Magában viszont ne használd.
6/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
tehát ha befestem a körmömet egy átlátszó lakkal és rá a festéket és arra még egy réteg lakk akkor semmi bajom nem lesz? :)
2012. júl. 18. 23:00
8/13 anonim válasza:
Bajod nem lesz. csak telibe nem fog még annyira sem megmaradni, mint a sima lakk.
9/13 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, hogy az ilyen mintákat is rendes körömlakkal csinálnak. Bár szerintem lehet hogy ez olyan festék ami jó a körmökre és nem vízifesték vagy tempera. :D De ha még is lehet velük körmöt festeni akkor én se veszek most már lakkot egy darabig! :D
10/13 anonim válasza:
Na, akkor megint leírom.
NEM helyettesíti a körömlakkot. Festeni lehet vele, mert festék, nem lakkozni.
Vízfesték is jó mintázni, és tempera is, viszont a vízfesték nem elég pigmentált. Ezek a körmös minták akvarell festékkel készülnek, ami a vízfesték művészmegfelelője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!