Hogyan tudom eltüntetni a bőrömön így (lsd. Kép) átlátszó ereket?
Ezt a combomon fényképeztem, de van 2 picike az arcomon is, amit folyton sminkelnem kell, hogy ne látszon sebnek vagy pattanásnak.
Van erre valami krém, ami halványítja vagy kozmetikai módszer amivel el lehet tüntetni? Kezdetben azthittem el fognak tűnni (nem is tudom mitől lettek), de már vagy egy éve megvannak sajnos. :s
közelről mindenkié szőrös, ezek csak pihék
semmi se tünteti el, tanulj meg vele élni. pár év múlva örülni fogsz, ha csak ennyi lesz.
esetleg lézeres műtétet meg lehet próbálni, de ha hajlamos vagy rá, csak szélmalomharc lesz
istenem..mert a ször a lényeg a képen ugye??? szerintem menj el nyugodtan börgyogyászhoz, és kérdezd meg, biztos tud rá mondani valamit! esetleg kozmetikus....szerintem eltüntethető valahogy...bár igazábol fogalmam sincs...börgyogyász biztos, hogy tud segiteni!:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!