Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Sürgős! Habhajfesték...

Segítség! Sürgős! Habhajfesték felhasználható fél órával a felbontás után? Ha először csak egy tincsen szeretném kipróbálni?

Figyelt kérdés
L'oréal sublime mousse, pure light brown. Sötét barna hajamra szeretném kipróbálni de félek az egészet bekenni vele ugyhogy először csak egy tincsen próbálnám ki. A festék egy ilyen kis fújókában van aminek van kupakja, viszont nem tudom, hogy fél óra múlva is fog -e habzani...:S Szerintetek csinálhatom így vagy inkább kenjem fel az egészet? Most lesz először festve:)
2012. júl. 16. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Sose jó kis mennyiségeket kiszedni a tubusosból sem (bár új szín kipróbálásánál sajnos én sem bírom ki, hogy egy-két tincset ne nézzek meg előtte..), de pláne nem jó ilyen habzósból... Én már próbáltam, ha csak simán összekevereded belőle a dolgokat, nem fogja befesteni a hajadat, nem tudom, mi a magyarázata, de el kell érnie a trutyinak azt a habzós állagot, hogy működjön. Fogalmam sincs, hogy hogyan tudnád "borsószemnyi" mennyiségben felhabosítani. Az egészet meg nem érdemes felhabosítani, sanszos, hogy félóra elteltével a hab egyszerűen "összeesik".
2012. júl. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!