Sose lesz vége ragyás időszaknak?
20 éves fiú vagyok és még mindig tele van a fejem gyulladt vörös foltokkal, plusz 3-4 pattanással... már rohadt elegem van belőle 14-15 éves korom óta ilyen.
Bőrgyógyászhoz jártam régebben kb fél évig kenegettem, azt mondta nem kell tovább kenni, 1 hónap alatt visszajött minden. Utána megint elkezdtem kenegetni de nem javult
Kb erre fél-1 évvel fel akart írni gyógyszert ami tönkreteszi a bőr uv védelmét , meg a belsőszerveket... inkább nem próbáltam ki.
Kur.vára zavar így 20 évesen , ráadásul az önbizalmamat is szépen lenyomja.
szia, én is ettem a roaccutant, mert borzalmasan elviselhető volt a képem. én 19 évesen untam meg, hogy semmi javulás, csak rosszabb
fél éves kúra, az első 1-2 hónapban még rondább lesz, mert kidobálja az összeset, de aztán szépen lassan le fognak száradni, borzasztóan hámlani kezd a bőröd és 5-6 hónap elteltével csodaszép lesz az arcod
rám legalábbis rám sem ismertek az ismerőseim :)
viszont vigyázz vele, mert elég durva mellékhatásai vannak, nekem nagyon száradt a bőröm, kín szenvedés volt a zuhany alól kijönnöm, szét volt repedve a kezemen, égett mint a rossebb.... de ezek után is úgy érzem megérte
ezen felül alkoholtilalom van közte, amit én mondjuk nem tökéletesen tartottam be
és a legfontosabb, hogy nem lehet napozni, szolizni semmit, ezért én is csak október környékén kezdhettem el
gondold át, konzultálj bőrgyógyásszal
ha van kérdésed írj:)
két éve hagytam abba, azóta se jöttek vissza, pedig rettegtem, hogy visszaesek
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!